Stina Johansson

Hello lovers! Välkomna till blogg där jag ska försöka inspirera genom mina välskrivna texter, bilder och mitt glada humör.

Vem är jag då tänker säkert ni? Jo, det ska jag berätta för er. Om jag fick frågan om jag kunde beskriva mig själv med tre ord skulle det definitivt svara glad, positiv och envis. Jag försöker vara så positiv jag kan i alla lägen, men ibland så har vi dåliga dagar, det har vi alla och då ska man veta att det okej att vara lite nere. Alla är inte på topp jämt. Det tycker jag är viktigt att tänka på. Detta med min envishet ser jag främst som något positivt. Men det är klart, är man riktigt extremt envis kan det kan vara lite negativt i vissa fall. Annars tycker jag att en liten envishet är viktigt hos oss alla. Vi ska inte ge upp för lätt. Kämpa mot det du verkligen vill. Ett citat jag brukar leva efter är ”Nothing worth having comes easy”. Jag tycker det stämmer in så bra.

Annars då? Jag går andra året på gymnasiet i Linköping där jag pluggar ekonomi. Annars gillar jag att träna. Jag försöker hinna med ett gympass så ofta jag kan. Jag gillar även joggingturer en härlig sommarmorgon följt av goda frukostar. Jag älskar frukost. Tycker det är så himla gott och skulle nästan säga att det är mitt favoritmål på dagen.

Jag gillar också att fika med mina kompisar, umgås med min pojkvän och bara spendera tid med dem människorna jag tycker om. Men min största ambition i livet är helt klart att resa. Jag får typ fjärilar i magen av att bara tänka på det. Att sitta på ett flygplan och veta att man är påväg mot en helt ny plats, helt nu kultur och helt nya människor gör mig så lycklig. Att uppleva nya saker och att lära känna nya människor är både kul och väldigt lärorikt. Jag tror definitivt att resa stärker dig som person något enormt. Jag har en hel del olika resmål som jag vill göra (helst av allt vill jag se hela världen hehe).

Andra saker jag gillar är att testa nya maträtter, träffa nya människor och jag har även ett stort intresse för mode & skönhet vilket ni kommer se en hel del av här i bloggen. Jag tycker även det är oerhört kul att skriva och kommer dela med mig av en hel del egenskrivna texter där jag förhoppningsvis kommer boosta erat självförtroende en aning.

Mitt mål med denna blogg är att  inspirera er och att tillsammans sprida glädje, få er att känna er lite gladare, lite bättre och lite mer självständiga. Puss!

om mig

 

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Stina Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>