En dag med älskling!

  

  

  

  
 Har en liten mysdag med my lovely boyfriend idag vilket inkluderar lunch, supergod glass som jag förövrigt fortfarande är i chock över hur god den var. Åt en citronsorbet och helt ärligt trodde jag att jag var i en dröm 😉 Sjukt god! Vi har även suttit vid vattnet och bara snackat, umgåtts samt trallat runt i den mysiga staden och bara njutit av det fina vädret (äntligen lite sol liksom). En helt perfekt fredageftermiddag med andra ord :)

Hur spenderar ni denna fredag?

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “En dag med älskling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>