Tips på böcker som ger bättre självförtroende/självkänsla

bloggen1

Åh vilket härligt väder det har varit idag. En riktig sommardag! Behövde verkligen få lite ny färg på benen efter ett par veckor med regn kände jag. Har spenderat hela dagen på mitt sommarställe vid vattnet och bara solat, badat och läst en bok. Och inte vilken bok som helst utan Isabella Löwengrips bok ”Egoboost!” som ni ser ovan i kollaget. Jag har läst den innan men detta är en sådan bok man faktiskt kan läsa hur många gånger som helst och som dess innehåll alltid är bra att påminna sig själv om. Saker och ting som man bör få höra ibland, och förstå att man inte är ensam om. Det finns tusentals människor som säkerligen går igenom samma sak som du.
Dessa 3 böcker som jag tipsar om ovan är böcker som kommer få dig att se saker och ting ur en annan synvinkel, hur du ska tänka och är verkligen detta problem lika stort som jag inbillar mig att det är?

Att läsa böcker som dessa är hur bra som helst och verkligen jättelärorikt. För varje sida jag läser så känner jag att jag  tar till mig något och jag tycker det är så intressant när man verkligen lägger märke till hur man kan ändra sitt sätt att se på saker och ting bara genom några ord i en bok. Jag är ingen tjej som läser mycket annars men böcker som kan få mig att utvecklas och som verkligen ger mig något tycker jag är riktigt mäktigt.

 

 

 

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “Tips på böcker som ger bättre självförtroende/självkänsla

  1. Just nu har jag och min pojkvän en Q&A som pågår på min blogg just nu, skulle vara jätte kul om du skulle vilja gå in och ställa en fråga eller två. Kram 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>