What’s goin’ on?

Halloj! Tänkte berätta lite vad som försiggår i mitt liv just nu. Har inte varit allt för aktiv här de senaste veckorna och det är väldigt synd för att blogga är något jag tycker är så sjukt kul. Älskar att skriva av mig och inspirera andra med fina bilder och texter. Men sedan skolan började har det blivit att bloggen har hamnat lite på sidan(vilket såklart är helt rätt med tanke på att jag måste verkligen ge allt nu det sista året). Har alltså börjat mitt tredje år på gymnasiet och än så länge går det faktiskt galant. Ärligt talat har jag inte haft någon ångest inför skolan alls denna termin. Vi har mycket fler stora arbeten där vi jobbar fritt och man får lägga upp det lite som man vill vilket jag tycker är så mycket bättre. Hatar att ha lektioner, få någon läxa då och då och sedan lite prov här och där. Stora uppsatser och stora projekt generellt är mer min grej. När man får bestämma själv hur, när och var man ska göra det liksom. Gillar det här med att ta lite mer eget ansvar.

Håller även på att starta upp ett företag tillsammans med en kompis vilket kommer bli så jäkla kul, men såklart tar det en hel del tid, vilket orsakar att bloggen blir lidande. Har sett att många av er undrar vad det är för företag och jag kommer självklart berätta mer om det när vi kommit igång ordentligt. Än så länge håller vi på med förberedelserna och vill inte berätta om någonting som inte är helt klart ännu.

Tror detta år kommer bli helt fantastiskt, men längtar samtidigt så himla mycket tills jag tar studenten och ett nytt kapitel på mitt liv börjar :)

pic9

blogstats trackingpixel

30 reaktion på “What’s goin’ on?

  1. Skönt att höra att det går bra för dig i gymnasiet! Nu är det inte långt kvar till studenten, okej nästan ett år men det kommer gå snabbt :) Spännande! Kram

  2. tack gumman kul att du gillade mitt tips :)

    men jag förstår vad du menar, man älskar ju att skriva av sig och ge tips och visa sina ideer osv men ibland finns ju inte tider där för man vill ju inte heller posta vad som helst utan man ska vara nöjd med varje inlägg man gör också :)

  3. Ju mer frihet ju mer ansvar får man =)… men det är verkligen ett spännande lärdom, på gott å ont!
    Nu har mycket hamnat på plats för mig i mitt vuxna liv så för tillfälligt så flyter det på behagligt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>