Change the way you look at things – and the things you look at change

IMG_7360

Jag berättade för er förra veckan att jag kände mig lite nere och hade en känsla av att i princip ingenting kändes kul. Vet inte om det är någon som känner igen sig i det?

Jag hatar den känslan och så fort den kommer så kan jag bli riktigt deprimerad. Men nu börjar det gå framåt igen och jag känner mig helt plötsligt spänd på vad som kommer här näst. Även om jag inte har det helt klart för mig så känner jag ändå att det på något sätt kommer bli bra. Jag ska helt enkelt se till att de kommer bli bra. Det finns inget annat. För det är ingen annan som kan göra det åt mig. Vill man något så gäller det att hålla fast vid det och kämpa som fan för att ta sig dit. Aldrig att jag tillåter mig själv förlora. Aldrig.

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Change the way you look at things – and the things you look at change

  1. Förstår känslan, som att ingenting betyder något och ens existens är meningslös typ. Så bra att du tänker kämpa för det kommer bli bra. ”Efter regn kommer solsken”

  2. De har nog nästan alla känt nån gång! När jag lite nere så brukar jag mysa ner mig i sängen eller soffan med en kopp te och serier. Att göra sånt som man annars tycker om, vad de än må vara, är toppen alla dagar 😀 fortsätt kämpa på finis!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>