Some questions

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?
Det skulle nog vara One Tree Hill. Min motivation till detta är väl för att jag verkligen älskar denna serie. Har kollat på den så himla många gånger att det bokstavligt talat känns som jag är en del av serien 😉

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?
Oj som barn ville man väl bli det mesta. (Åh kommer ni ihåg de där ”mina vänner” böckerna man hade när man var liten? Iallafall jag var så ego att jag skrev typ hälften själv haha. Jag måste ta fram dem , såå kul att läsa nu över 10 år senare) Men några saker jag ville bli när jag var mindre vad veterinär, frisör, florist och dem där gamla vanliga.

Vilken är din favoritdoft?
Doften av nybakat och nylagad mat är ju såå härlig. Speciellt nu på hösten och vintern. Annars älskar jag doften på ett doftljus jag har i mitt rum just nu (Sweet cinnamon pumpkin). Det finns massor dofter jag gillar, men en fräsch vanlijdoft är aldrig fel det heller.

Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?
Hm det var en bra fråga… Antagligen på något roligt ställe där det ändå händer saker när jag ändå inte kan göra någonting. Men det ska ändå vara ett behagligt ställe. Så vad sägs om en en stor strand med massa folk i ett lite varmare land?

lista collage

Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?
Jag äter massor god mat och umgås med alla som står mig nära.

Vilket är ditt favoritverktyg?
Tror jag skulle säga min locktång.

Vad gör du om tio år?
Förhoppningsvis bor jag i en stad där jag verkligen trivs tillsammans med min pojkvän (kanske utomlands, kanske i Sverige), jag jobbar med något jag trivs med och mår bara allmänt bra.

Vilken är din bästa danslåt?
Det enda jag vet är att det ska vara ett jäkla drag i den 😉

Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?
Gå loco på shoppingcentrum, skänka till välgörenhet, resa runt i hela världen, köpa ett hus vid stranden i något varmt land.

Vad tycker du om ordet hen?
Måste erkänna att det är extremt sällan jag använder ordet men annars tycker jag det är bra att det finns.

Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?
När det gäller mig själv och mina talanger i köket så är det inget jag skryter om (missförstå mig inte, är inte värdelös) men det är en grej som jag verkligen tycker jag själv är duktig på och som jag är stolt över haha. Det är min currysås, alltså shit vad god den är!

Vad tycker du om köttkonsumtion?
Eftersom jag inte är vegan eller vegetarian så bidrar jag ju själv till den på ett sätt. Men självklart tycker jag att det är så hemskt för djuren. Jag är verkligen djurälskare och att djur ska behöva plågas tycker jag verkligen är hur vidrigt som helst.

Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?
Justin Biebers första album eftersom jag, back in the days verkligen älskade honom. Jag var verkligen ett sådant där troget fan. Hela min vägg var full av bilder på honom och jag lyssnade på hans musik på in princip all min vakna tid.

Vad gör dig riktigt förbannad? Människor som inte kan bete sig.
Alltså jag kan bli riktigt irriterad på människor. Om vi tar detta med Paris attentatet som exempel. Vad får de som gjorde det att tro att det är ok? Att det är ok att döda hur många människor som helst och förstöra hur många människor som helst’s liv? Jag bara känner hur min ilska inom mig ökar ju mer jag tänker på det. Att människor kan vara så dumma i huvudet? Kan inte alla bara bete sig normalt och sköta sig själva så är jag nöjd.

Har du något riktigt bra husmorstips?
Hehe, jag är väl inte den bästa att fråga när det gäller sådant men… juste saffranskladdkakan jag skrev om i veckan. Bjuder du mig på den till jul blir iallafall jag nöjd!

Är du lik dig nu, som du var när du var barn?
Det är jag säkert på något sätt men jag skulle nog mest säga att jag har utvecklats en hel del från att jag var barn. Jag var ganska tillbakadragen och osäker som barn vilket jag absolut inte är nu. Jag hade en massa kompisar och lekte med dem i princip varje dag så på ett sätt var jag väldigt social men sedan hade jag någon sida där jag var väldigt blyg. Kommer knappt ihåg hur det var eftersom det var så längesen, men det är den största förändringen iallafall.

lista collage1

blogstats trackingpixel

19 reaktion på “Some questions

  1. Kul att läsa! :) Jag gillar också OTH, så bra serie! Brukar se den nu på eftermiddagarna när jag är sjukskriven. Förut när jag jobbade heltid hann jag inte det för den sändes innan jag hann hem/hade slutat jobba ;p

    Ja läppglans är ett måste, har ett x-antal, haha! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>