Changing attitudes

words7

Våga stå på dig. Tycker du något är fel, säg det. Du har alldeles för lite tid för att gå runt och låta någon bete sig hur som helst och bara låta dig acceptera det, hur fel det än är. Det folk verkar ha väldigt svårt att förstå är att säga vad man faktiskt tycker och tänker är hur viktigt som helst. Hur skulle det annars se ut? Om vi bara var tysta och vägrade yttra oss om saker och ting? Tänk efter istället och försök förstå, vad var det som fick denna personen att uttala sig på detta sätt. Det finns oftast en förklaring till allt.

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Changing attitudes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>