Be faithful

latte

latte1God eftermiddag! Har precis slagit mig ner på ett café för att blogga lite samt få lite plugg gjort. Ett perfekt tillfälle för en liten fika också hehe. Idag blev det en mochalatte och en muffins med pepparkaka. Och det bästa av allt, frostingen!! Mums! Råkar även sitta och lyssna på två tjejer bredvid och får höra en mycket spännande historia om det ständiga problemet i vårt samhälle, nämligen otrohet. Har aldrig riktigt förstått grejen med det och hur det kan vara så pass vanligt? Har människor ingen respekt mot varandra? Ae, usch vilket beteende. Vart tog lojaliteten vägen?
Det finns redan så mycket skit i denna värld, så det minsta vi kan göra är väl ändå att visa kärlek till de som verkligen bryr sig om oss? Inte gå bakom deras ryggar?

Haha, ett litet sidospår där. Men var tvungen att dela med mig av denna lilla tankeställare till er. Tillsammans kan vi väl istället bestämma att vi ska vara lite extra tacksamma mot de som betyder något denna månad? Vi alla behöver lite extra uppskattning ibland.

 

 

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Be faithful

  1. Tack så mycket! :)

    Mums vad gott med mochalatte, är jättelängesen jag drack det! Å pepparkaksmuffins är himla smarrigt, har ett gäng i frysen, hihi. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>