Live now!

En sak jag skulle behöva bli bättre på är att leva i nuet. Jag har extremt svårt att njuta av det som varar för stunden. Jag blir ganska fort rastlös och längtar alltid efter det som kommer näst och på så sätt missar jag alla fina stunder jag faktiskt har just nu. För att få ut så mycket som möjligt av våra liv måste vi ta vara på alla vackra stunder vi har, alla skratt, alla människor som vi verkligen bryr oss om. Vi kan inte leva i framtiden i hopp om att den skulle komma fortare. Tro mig, helt plötsligt är du där och då kommer du ångra att du inte uppskattade och levde mer. Så njut av alla fina stunder, uppskatta alla fina människor du har omkring dig och de små sakerna livet. Tro det eller ej, så är det de som verkligen betyder något i slutändan. 

Detta kommer faktiskt att bli ett av mina mål under 2016. Att leva mer i nuet. 
DSC_0121

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “Live now!

  1. Ja precis, det är aldrig fel med fikor 😉 Så mysigt och gott ju!

    Håller med, så skönt att slippa stressa inför julen. Nu är jag fullt redo, det är bara att den kommer, haha 😀

  2. Det är något jag också måste bli bättre på! Typ att båda leva och uppskatta livet! Uppskatta det man gör och inte bara se framåt hela tiden! Lycka till :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>