Tired

Shit vad jag är trött. Åkte hemmifrån vid halv nio i morse och kom inte hem förrän någon timme sedan. Först i förmiddags var jag med mamma på stan, fikade, kollade lite julklappar och myste lite. Sedan mötte jag upp Julia för fixa några skolsaker samt lunch innan vi begav oss mot skolan för att förbereda för en julmässa med vårt UF-företag som vi hade där i eftermiddag/kväll. Vi satte upp montrar, dekorerade och gjorde fint. Detta höll på fram till klockan sju och fyfan vad ont i fötterna jag hade då. Var så dum att jag valde ett par boots med klack på dagen till ära. Ajaj. Det fick jag ångra. Innan jag kom hem var jag även o hämtade ut ett paket. Det är julklappar till min pojkvän. Är egentligen supertaggad på att öppna, men är alldeles för trött för det ikväll #pensionären haha. Nä, men ärligt talat ska jag faktiskt sova nu. Vet inte när jag gick o la mig såhär tidigt senast men ska upp tidigt i morgon. Sov så gott finisar! 

  

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Tired

  1. ja men alltså man är i väg hela dagarna nu tycker ja ingen rast o ingen vila massa att göra som idag på min ldiga dag. jobbigt men kul
    ha en fin fortsatt dag kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>