Framtidstankar

Äntligen! Har fightats med detta internet som vägrat fungera sedan igår kväll, men nuså. Teknikproffset har fixat!
selfie
Vet ni vad kära vänner? Idag tog jag helg, och inte nog med det. Jag tog även lov. Mitt sista jullov någonsin, vilket känns lite skumt, men samtidigt väldigt spännande. Vem vet vad jag gör om ett från nu? Ibland skulle jag bra gärna vilja kunna se in i framtiden och få se vad som kommer hända, var man bor, vad man jobbar med, lyckades jag med det där jag ville lyckas med osv? Men sen när jag tänker efter en extra gång så kanske det inte är det lämpligaste trots allt, och samtidigt så tycker jag det är lite småspännande att inte veta och att helt enkelt se vart livet tar en. Det finns så himla många olika vägar att gå och det kanske visar sig att där jag vill vara om 10 år idag, inte alls blivit verklighet. Det kanske visar sig att jag istället gör något helt annat, men det kan faktiskt bli minst lika bra. 
Detta tycker jag är så spännande med framtiden, allt kan hända och tamigfan allt är möjligt. Det gör mig så taggad!

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “Framtidstankar

  1. Framtiden är intressant. Jag tror inte jag skulle vilja se hur framtiden blir. Snarare isf se hhur det hade varit nu om jag hade gjort si eller så den där gången, det hade varit häftigt :)

    SV: Ja, det känns kul att äntligen få något tillbaka efter allt slit jag har lagt ner/lägger ner på det här :)

    Ja det är det faktiskt :)

    Har du varit nere nåot på musikhjälpen? :)

  2. Bra skrivet. Jag kanske kommer in på förskolelärarutbildningen för jag har reservplats 17 men just nu vet jag inte om det är det jag vill bli, får se vad som händer :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>