Christmas is just around the corner

christmasHar ni fått någon julkänsla än? Nu är det faktiskt mindre än en vecka kvar tills julafton och jag längtar så himla mycket, även om man inte får jättemycket julkänslor när kollar ut genom fönstret. Man får istället göra det bästa av situationen genom att lyssna på en massa härlig julmusik, göra julgodis, julpynta hemma osv. Det kan faktiskt bli riktigt mysigt ändå.
Hur taggade är ni på jul?

 

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Christmas is just around the corner

  1. Fint! Skulle nog haft en julkänsla om det faktiskt var vinter, för just nu är det höst :/ blir så arg på vädret haha. Globala problem.. Men som du säger så får man göra det bästa. Tycker dock att poängen med vintern är att det ska vara mycket snö och kallt, solen lyser och snön glittrar så vackert. Saknar vintern. Det blir bara grönt här i Stockholm nu för tiden. Får ingen vinterkänsla alls..

  2. Jag längtar också så mycket till julafton. Men håller med, så tråkigt att det inte blir någon snö i år :(

    Svar:
    Åh eller hur :)

    Hoppas du får en fin fredag ♥

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>