Tankar om 2015

Nu är det bara några få dagar kvar av 2015. Året som antagligen innehållit mest sorg och tuffa stunder hittills i mitt liv. Det är med lättnad jag lämnar detta året bakom mig. Jag har lärt mig mycket. Jag har utvecklats som person men just nu ser jag fram emot ett nytt år med en ny start och att på något sätt kunna lägga mycket bakom mig och enbart fokusera framåt. Självklart kommer detta inte alltid att gå. Detta år har satt spår som jag kommer leva med resten av mitt liv. Men förhoppningsvis lär jag mig att hantera det bättre och bättre för varje år som går. Vi alla har sämre perioder i våra liv. Så kommer det alltid vara och 2015 var nog aldrig mitt år ändå, även om jag upplevt en massa roliga stunder också. Men istället för att blicka tillbaka och se det som något hemskt och förfärligt så vill jag ändå tro att det har stärkt mig och gett mig en del erfarenheter. Och på något sätt så är väl det ändå värt något i slutändan det också?
Hur som helst så tror jag ändå att 2016 kommer bli hur grymt som helst. För efter ett rent ut sagt skitår som detta så tror jag något alldeles fantastiskt väntar. Det känner jag på mig. 

stronger

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Tankar om 2015

  1. Tycker det är tufft av dig ändå som ser det som något lärorik och vänder det negativa till något positivt. Håller alla tummar och tår att 2016 blir ditt år! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>