Interior

inredning8 inredning7 inredning6 inredning5 inredning4 inredning3 inredning2 inredningHåller på att fixa lite i mitt rum och sitter samtidigt och dreglar över alla fantastiska inspirationsbilder jag hittar när jag kollar runt på olika inspirationssidor. Älskar när det känns öppet, ljust och fräscht. Drömmen är ju att någon gång ha en villa/lägenhet som dessa bilderna ovan.
Vem säger att det är fel att drömma? 😉

 

blogstats trackingpixel

20 reaktion på “Interior

  1. Fin inredning! :) Jag längtar tills jag flyttar till min nya lägga om 8 dagar, då får jag börja inreda på nytt och det ska bli sååå kul! 😀

    Ja det är kul med årssammanfattningar. Imrgon publiceras del 2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>