Things I’ve done in 2015 that I’m proud of

2015 collage

♥ Att jag har tagit mig igenom många tuffa stunder.

♥ Att jag stått fast vid mina åsikter och inte vikt mig för andra.

♥ Min prestation i skolan. Även om jag är (ursäkta mitt språk) så jä*la trött på skiten just nu så har jag ändå kämpat mig igenom det, vilket har lett till ett resultat som jag är nöjd med.

♥ Att jag är stark nog att släppa de saker/personer som längre inte ger mig något positiv energi tillbaka.

♥ Att jag alltid tror på att jag kan. Även och det gått skit ibland så har jag ändå fortsätt kämpa, och tillslut lönar det sig.


Detta är 5 saker jag är nöjd över att jag har gjort/presterat under 2015. Ni får gärna berätta om något som ni är stolta över att ni har gjort detta året, så sprider vi lite positiv energi såhär på morgonkvisten.

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Things I’ve done in 2015 that I’m proud of

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>