New year makeup tutorials


Hallå där! Klockan börjar närma sig tolv och därmed sista dagen på det här året. Om exakt ett dygn så står vi utomhus med en massa fyrverkerier ovanför och skålar in det nya året. Åh vad härligt!
Jag ligger just nu i min säng och kollar runt på youtube efter en massa nyårssminkningar och tänkte samtidigt tipsa er om några olika som faller mig i smaken ifall ni inte har bestämt er än vad ni ska ha för makeup i morgon. Ett måste för nyår är ju ändå glitter. Och jag känner såhär, är det någon gång man ska gå all in så är det väl ändå i morgon? Det tänker iallafall jag göra! Allt blir ju så mycket roligare då? Jag är verkligen en sådan människa som är allt eller inget. Det där mitt emellan känns ju så tråkigt haha.

Godnatt på er! Puss!

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “New year makeup tutorials

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>