Hur vill jag att andra ska se mig

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Detta är något jag tycker alla borde ta en funderare kring. Tror du att du uppfattas så som du vill bli uppfattad i andras ögon? Är svaret nej så är det kanske något som du ska ändra på. Det här är inget man ändrar över en natt. Men det är viktigt att veta att du kan bli exakt vem du vill och du kan i princip göra vad du vill, vilket i sin tur definierar hur andra uppfattar dig som person. Det är aldrig för sent att ändra på sig. Detta har jag faktiskt lite erfarenheter inom då jag var ganska blyg när jag var liten. Men på något sätt växte jag helt och hållet ifrån det där. Jag var trött på att vara den personen, det blev faktiskt riktigt tråkigt. Jag vill ju bli något, synas och inte hålla tillbaka. För varför ska man göra det egentligen?
Men det var då det var dags att bevisa för andra att jag hade förändrats. Detta kan ju vara lite svårt, att helt plötsligt så är man någon helt annan från vad andra förväntar sig. I början var det ganska svårt för mig. Idag skulle jag faktiskt inte bry mig. Vad andra tycker är inte relevant. Och jag är så oerhört stolt över mig själv som har utvecklats så pass mycket som person. Jag ville inte längre bli uppfattad som den där blyga tjejen, så jag gjorde något åt det. Det krävs tid och ganska mycket mod, men så värt det efteråt.
Så med detta vill jag säga att det går att ändra på sig och bli exakt vem man vill. Jag är ett levande bevis 😉 Nu säger inte jag att jag är klar med min utveckling. Man kan alltid utvecklas och fortsätta jobba med sig själv och det kommer jag självklart göra. Men utvecklingen jag gjort hittills var nog ändå det största steget jag behövde ta.

3 ord som jag vill att andra ska beskriva mig som är:
Självsäker
Positiv
Ambitiös

Hur vill ni att andra ska uppfatta er? :)

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Hur vill jag att andra ska se mig

  1. Vad modigt av dig. Är ett stort steg att ta :)
    Måste nog klura lite på frågan faktiskt, har aldrig riktigt tänkt på det ordentligt
    hur jag vill att folk ska uppfatta mig :) Schysst tankeställare!

  2. Kul att du har gjort en positiv förändring hos dig själv! Men hoppas att du gjorde den för att DU ville det och inte för att du tror att andra vill det? Även fast jag vill att folk ska uppfatta mig som det ena eller det andra så är det inte dem som bestämmer om jag måste förändras eller inte. Precis som du skriver så är det inte relevant vad andra tycker om än även fast man väldigt gärna vill veta. Menar absolut inget illa nu men detta är bara en tanke jag fick efter ditt inlägg! Kram :)

  3. Vilket bra inlägg, värt att tänka på.. kanske skriver nått liknande på temat om det är okej? tycker sånt är roligt att fundera på! haha. jag vill uppfattas som positiv och driven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>