Winter season – Candles

candlesJag berättade ju igår att jag är ett himla stort fan av doftljus speciellt vid den här tiden på året. Därför har jag klistrat ihop ett collage med lite olika tips på doftljus som passar perfekt nu till vintern. Dessa är allihop i den lite dyrare prisklassen men bara själva burkarna är ju to die for så jag tycker ändå det är något som kan vara värt att invstera i någon gång ibland.

Längst upp från vänter:
Voluspa ”Macaron”, här / Yankee Candle ”Winterglow”, här / Burberry, här / Kate Spade New York ”Pretty and Witty”, här /  Voluspa ”Pomegranate Blood Orange”, här / SONOMA life ”Winter hearth”, här
/ Damselfly ”I’m acutally a mermaid candle”, här / Timothy Dunn ”Eye Luxury Candle”, här /  Byredo ”Cassis Glacé Christmas Candle”, här

 

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “Winter season – Candles

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>