Frukosttips

DSC_2750 DSC_2751Detta är ett riktigt bra tips på en frulle som går snabbt att göra på morgonen (om du har förberett kvällen innan dvs) och dessutom är väldigt nyttig och god. Som ni ser på bilderna så är det chiapudding jag pratar om. 

Hur man vill toppa den är såklart helt upp till var och en men jag brukar gilla att ha just blåbär på min. På sommaren är det även supergott att ha jordgubbar på. 

Detta behöver du:
3 msk chiafrön
2 dl mjölk (fungerar med vanlig mjölk, men helst mandelmjölk eller sojamjölk)
1 krm vaniljpulver

Såhär gör du:
Blanda alla ingredienser i ett glas. Se till att blanda väl så inga torra frön flyter omkring på ytan. Ställ in i kylen över natten (rör gärna om någon gång under tiden). Toppa sedan med det du önskar! Frukt, bär, nötter osv.

Superlätt ju? Enjoy!

 

 

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Frukosttips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>