Fuck cancer

Sitter och kollar på cancergalan och förundras alla fantastiska människor som faktiskt tar sig igenom detta. Det är sjukt vilken resa de går igenom. Men dessvärre är det inte alla som som faktiskt tar sig igenom detta. Och detta gör mig så himla ledsen. Det gör verkligen ont i hjärtat av att se dessa människor som tidigare levt helt vanliga liv, har skaffat familj och sedan sker en tragedi som denna. Små barn som förlorar sina föräldrar, syskon. Och inte minst föräldrar som förlorar sina barn?!?! Jag bli tårögd bara av tanken..
Hur hemskt är det inte att så många ska behöva gå igenom detta. För vet ni? Den vanligaste dödsorsaken hos människor under 80 år är nämligen just cancer.
Att denna sjukdomen är så himla vanlig och att den förstör så himla många människors liv gör mig på riktigt så himla ledsen och besviken. Besviken på att det kan vara så orättvist att vissa inte får leva längre än tills de blir 30 eller att små barn ska behöva gå igenom detta.
Ae så jävla äcklig sjukdom.

fuck cancer

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Fuck cancer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>