When everything goes wrong

Vi alla har perioder i våra liv där vi känner oss nerstämda och vilsna. Det behöver inte alltid finns en solklar förklaring till varför. Ibland är man helt enkelt bara nere och det kan ta tid att ta sig igenom detta. Det känns som att man stöter på motgång efter motgång och det känns som att det aldrig riktigt slutar. Efter varje liten sak som på något sätt tar emot så blir man skörare och skörare. Till slut orkar man inte mer. Med ett krossat hjärta undrar man ”Varför händer allt detta mig? Varför just jag?” Men vet ni vad?
Allt vi tar oss igenom skapar våra liv och våra lifestories. Allt du tar dig igenom utformar dig till den människa du senare kommer att bli. Och med så mycket erfarenheter i bagaget så blir vi starka. För varje motgång så lär vi oss någonting och vi blir ännu en erfarenhet rikare. Och enligt mig är att samla på sig så mycket erfarenheter som möjligt en av de saker som livet faktiskt går ut på.
Det leder även tll att vi blir medvetna om alla de hemska faror som finns i livet som vi troligtvis någon gång måste gå igenom och vi blir mer och mer redo för att tackla dem under livets gång. Vi vet hur vi ska handskas med problem och nedgångar på ett bättre sätt även om det antagligen alltid kommer vara jobbigt. Vi kommer i underfund med att små saker inte är något att gnälla över med tanke på alla andra större problem som vi tar oss igenom.

Med detta vill jag bara säga att om det är någon som går igenom en tuff period nu så är du inte ensam. Vi alla gör det under vissa perioder. Det är okej att vara lite nere ibland men låt det inte bli till en vana. Ta dig upp från din grop och kämpa dig igenom det. I slutändan kommer det alltid bli det du mår bäst av.

Puss på er, love you!

DSC00560

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “When everything goes wrong

  1. åh vilket fint och bra inlägg! har själv varit inne i en depperiod nyss och man måste få vara det ibland. men nu känns det som att det går mot ljusare tider igen :)

    sv; ja det tycker jag också att den är. är lite synd bara att den är lite för liten :(

  2. Mm jag känner verkligen igen mig i din beskrivning, jag antar att de flesta går igenom såna perioder. Det är bra om man är nere just nu och läser ditt inlägg, då blir man lite mer peppad :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>