Anastasia – Liquid Lipstick

pure hollywood1

//http://amymacedo.com

pure hollywood purehollywood2Detta underbara liquid lipstick från Anastasia Beverly hills beställde jag hem för någon vecka sedan och jag har redan hunnit använda det ett flertal gånger. Det glider på hur lätt som helst och sitter kvar riktigt länge vilket jag tycker är en riktigt viktigt egenskap hos ett läppstift. Och färgen ska vi inte prata om.. En rosa/nude/brun-aktig färg som verkligen passar till det mesta!

Färgen heter Pure Hollywood för er som undrar.

Helt klart ett av de bättre köpen jag gjort under den senaste tiden :)

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Anastasia – Liquid Lipstick

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>