Lördagstips

Jag tänkte dela med mig av ett litet tips på vad man kan ägna ett par timmar åt om man inte har något planerat en lördag som denna. Om man vill köpa lite nytt och gå in för det ytterligare kan man ju skjuta fram det en vecka eller två.
Fixa oordning i ditt rum/lägenhet/hus och förnya dig med lite nya, fräscha detaljer. Jag menar alltså INTE att göra värsta makeovern men att kanske byta gardiner, bädda rent och byt ut till några snygga prydnadskuddar, kanske möblera om lite, sätta upp någon fräsig detalj på väggen tex göra en inspowall. Det kan ju vara vad som helst egentligen som bara ger en liten förändring. För iallafall jag är sådan att jag ganska fort tröttnar på saker och ting och då kan det vara kul med en liten förändring i hemmet. interiors collageBrukar ni göra om ofta i era rum/lägenhet? :)

 

blogstats trackingpixel

31 reaktion på “Lördagstips

 1. Först när vi flyttade in i lägenheten för ca 2,5 år sedan så var jag inne mycket på rosa. För ett tag sedan ”gjorde” vi om här då jag kände att naturfärger känns mer rätt.. och nu ska vi ju snart flytta så då lär det väl bli mer ”omgjort” sen också, haha 😛

 2. Näää jag är en sådan som gör allting 120% perfekt från början =P… sen kan jag nöjt leva så som det är väldigt länge! Är ingen trend-människa så att köpa och byta efter trend berör mig inte ett dugg utan jag köper precis det jag verkligen vill ha… tror det gör en hel del att man satsar på det man verkligen vill ha på långsikt än bara ett tillfälligt impuls. Färska snittblommor är väl isf mina tillfälliga impulsa köp ^^… härligt med vackra å färska blommor i hemmet! Ha en TREVLIG fortsatt HELG nu, kram

 3. Brukar inte direkt göra om så mycket, snarare storstäda/byta sängkläder, flytta runt på detaljer/ljus till andra ställen. Brukar också gå och handla och se om jag hittar något fint där :)

 4. Hej! Vill du vara med och tävla om en länk hos mig? Kika då in och anmäl dig på veckans blogg tävling lite längre ner i bloggen! Kram (:

 5. Ett bra TIPS från mej …
  har inte råd till att köpa en massa nytt jämt men jag Flyttar runt sakerna och ställer på andra ställen Jätte bra med att förnya sej och få omgjort utan att behöva köpa nytt

  o ja . jag älskar helger få strosa runt i joggisar o inte göra något kramar

 6. När jag bodde hemma så möblerade jag om ganska ofta. Sängen och tv:n fick stå i alla möjliga vinklar, haha!
  Nu när jag bor i lägenhet händer det inte lika ofta. Det handlar väl ofta mest om att jag byter ut ljuslyktor eller dukar. Köper till någonting ibland, men väldigt sällan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>