It’s possible

real

Dessa få ord är verkligen så betydelsefulla. Jag är en person som älskar att drömma. Jag skrållar igenom tumblr-feedet konstant, driver denna bloggen där jag delar med mig av motivation och inspirations-relaterande inlägg och älskar att diskutera drömmar med andra.

Men jag tycker det är så viktigt att veta om att det behöver inte bara stanna som en dröm. Det kan bli verklighet. Sanningen är att det ska bli verklighet. Det ända kravet är att du ska ha en vilja, där motgångar aldrig får dig att ge upp och där de istället får dig att jobba ännu hårdare.

Många gånger tror jag att vi bara ser svårigheterna med det. Men tänk efter. Är det verkligen så omöjligt att det skulle kunna ske? Jag tror faktiskt inte det. Och jag menar, har vi inte upplevt jävligt märkliga saker tidigare? Det är det som är så spännande. Vår värld doesn’t always make sense. Sålänge du inte har en riktigt bra förklaring till varför just din dröm inte skulle kunna bli verklighet så tycker jag att du tar tag i dina drömmar och börjar jobba för dem. Är nästan säker på att dem inte är så orealistiska som du kanske tror.

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “It’s possible

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>