TOURN.SE

tournJag tänkte ta och tipsa er om en hemsida som är perfekt för dig som bloggar och vill tjäna lite extra pengar, vilket aldrig är fel ellerhur?
Denna smarta tjänst heter tourn.se och är väldigt enkel att använda sig utav. Det du tjänar pengar på är att göra samarbeten med olika företag och därmed skriver du om företaget och deras produkter i din blogg. Ett väldigt simpelt sätt att tjäna lite extra pengar.
Du ansöker om olika samarbeten och när företaget har godkänt det så är det bara att börja fila på hur du ska lägga upp inlägget och hur du ska utföra det på bästa sätt. Det är viktigt att göra det på ett korrekt och snyggt sätt.

Detta är en riktigt smart idé och en winwin-situation för både företag och bloggare. Företagen får synas och marknadsföra sina produkter medan vi bloggare tjänar pengar på det. Jag älskar denna tjänst! Fantastisk!

Tycker ni det låter som en bra och spännande sida? Kika in på tourn.se hääär och gå med helt gratis ni också.

blogstats trackingpixel

30 reaktion på “TOURN.SE

  1. Är du med på det där torun ? Tjärnar du något då ? Så det är lönt? Eller alla bäckar små ?

    fina bilder där nedanför på dej 😀

    kram fina o ha en fin torsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>