8 saker ni inte visste om mig

sakerniintevissteommig♥ Jag tycker det är supercoolt med allt som har med vår jord och planet att göra. Älskar att kolla på dokumentärer om rymden, livet under havssytan, hur vår jord ser ut på olika platser osv. Jag tycker geografi över lag är sjukt intressant. Det var det ämnet jag hade bäst betyg i på högstadiet. Så tråkigt att jag inte får läsa det ämnet nu på gymnasiet..

♥ Något av det hemskaste jag vet är att se när djur far illa och plågas..

♥ Jag har haft tandställning i 1 1/2 år under min högstadietid. Innan det hade jag ganska stora komplex över mina tänder..

♥ Jag måste alltid spola vatten ur kranen när jag ska på toaletten, vad jag än ska göra haha..

♥ Jag är sjukt dålig på att måla och fixa mina naglar. Det är därför jag väljer att gå och göra mina naglar på salong någon gång i månaden istället.

♥ Jag har alltid drömt om att resa och se nya platser och någon gång under mitt liv bo i ett annat land.

♥ Jag hatar insekter och småkryp. Blir så äcklad av dem och kan liksom inte hejda mig. En gång började jag till och med gråta när jag insåg att det kröp en spindel på väggen i mitt rum.. jagvet, supertöntigt men kan inte hjälpa det.. :(

♥ Något av det bästa jag vet är goda och välgjorda frukostar. På helgerna älskar jag att lägga ner mycket tid på att göra en ordentlig frukost, gärna tillsammans med vänner eller pojkvän. Såå mysigt!

 

blogstats trackingpixel

18 reaktion på “8 saker ni inte visste om mig

  1. Jag far också så himla illa när djur plågas eller behandlas dåligt :/
    Jag önskar att jag hade ork, lust och tid att lägga sånt fokus på frukosten. Jag äter ju nämligen aldrig frukost :)

    sv: tack så mycket fina du :)

  2. Jag är tvärtom din nummer ett, jag tycker allt som har med jorden att göra, som bara finns och ingen vet varför, och långt ner i vattnet är läskigt haha! 😉 fast geografi är rätt skoj faktiskt!

    Och nä jag hatar också småkryp, det är en av anledningarna till att jag väldigt sällan tältar 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>