Hard work pays off

busy.Hej på er! Kom precis hem efter att ha spenderat några timmar i skolan. Åkte in extra tidigt i morse för att räkna ifatt lite matte.. Fy alltså, matte är inte min starka sida! Men skönt att få lite gjort iallafall.
Övade även på min företagspresentation som jag höll i förmiddags. Det gick riktigt bra och jag är nöjd över min prestation. Efter det gick jag och Julia och tog en fika och snackade lite innan jag började bege mig hemåt.
Nu är jag alltså hemma och ska strax ner och fixa någon lunch. Det lutar åt bananpannkakor då jag varit sugen på det ett tag nu. Det är ju så sjukt gott!

Sedan ska jag spendera ett antal timmar med plugg innan jag senare i eftermiddag ska utföra ett härligt träningspass följt av lite quality time med Johanna. Det var längesedan jag träffade henne så det ska bli mycket trevligt.

busy

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Hard work pays off

  1. Alltså matte är pest! det var mitt absoluta hat-ämne när jag gick i skolan…
    Skönt och bra att du kan känna dig nöjd med företagspresentationen! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>