Spinning thoughts

Jag tänkte starta morgonen med att skriva av mig lite här på lilla bloggisen. Brukar kännas ganska bra efteråt när man fått ur sig alla sina känslor osv så vi kör!

För tillfället känner jag mig ganska lost. Jag vet vad jag vill men samtidigt så kan jag inte sätta fingret på det exakt. Vissa stunder älskar jag livet och är övertaggad på allt som har med livet att göra, medans andra stunder känner jag mig bara ångestfylld. Det går som i en enda stor berg- och dalbana. Men självklart är det så livet ser ut. Det har sina upp och nergångar, men just nu är det enda jag söker efter någon slags stabilitet där jag känner mig riktigt lycklig. 
Denna ångesten som kryper sig fram ibland gör mig stressad och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den i dessa situationer. Men sedan går det ett tag och den där livsglädjen kommer tillbaka med dunder och brak. Jag antar att jag känner en lite slags oro för framtiden i och med att jag tar studenten om bara några månader och inte har något direkt aning om vad som kommer hända, men samtidigt är det något som jag alltid längtat efter något enormt. Jag är otroligt taggad och förväntansfull på vad som väntar, men samtidigt känner jag en liten oro över att inte veta. 

text

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Spinning thoughts

  1. Jag vet precis vad du menar för exakt så har jag också känt några gånger och oftast vid sådana tillfällen när jag inte känner mig riktigt trygg någonstans. När allt bara är och bli kaos hela tiden så får jag lätt ångest och oftast stannar där :/ det är så himla jobbigt.

    Hoppas du känner dig bättre snart och att du hittar din trygghet och ställe där du är lycklig <3

  2. Tror alla känner så då och då, speciellt när något stort är på g (som studenten) kände också så innan min student. Visste inte alls vad jag skulle/ville göra, men det löser sig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>