Hairstyles

straight text

straight hair collage

curly textcurly hair collagebraids text

braids collageHar ni någon personlig favorit frisyr som ni bär lite oftare än alla andra? Brukar ni anstränga er och lägga ner mycket tid på olika frisyrer?
Själv tycker jag om lockar och Rihannas lockar här ovanför är ju todiefor. Åhh så snyggt! 

 

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Hairstyles

  1. Älskar också lockar men har bara en locktång och det går inte att göra olika storlekar och så med den… Sen är jag ett fan av två utbakade flätor också, tycker det är såå snyggt!

  2. Jag gillar rakt hår, men umgås egentligen inte så mycket med min plattång då det känns så tidskrävande. :3 Sen älskar jag knut och fläta, och så spelar det ju typ ingen roll om håret är platt eller inte i alla fall. :p

  3. Den enda personliga frisyr jag har är en sned fläta som jag kan lägga fram samt utsläppt i snedbena. Ganska synd egentligen när jag har långt, tjockt hår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>