Get to know me – tag

Tänkte köra igång en liten tag här på bloggen, nämligen den omtalade ”get to know me” tagen. Tycker själv att det alltid är roligt att veta lite mer om bloggaren när jag läser en blogg. Det blir mer personligt och det tycker jag är väldigt viktigt. Så here we go!gettoknowme collage

Vad heter du?  Mitt namn är Stina Lovisa Johansson.
Har du något smeknamn? Nej tyvärr har jag inget smeknamn som är seriöst. Vore kul dock, så om ni kommer på något som passar bra till mitt namn så hojta till 😉
När fyller du år? Jag fyller år den 1 december.
Var är du född? På Linköpings sjukhus.
Vilket är ditt stjärntecken? Mitt stjärntecken är skytte.
Vilken är din hårfärg? För tillfället mörkbrun med en för jävla ful rödaktig utväxt. Skulle färga i en mörkbrun/rödaktig ton men av någon anledning fastnade bara färgen längst upp…. Måste fixa till det snarast!! Då blir det en mellanbrun färg. Alltså lite ljusare än vad jag brukar ha. Känner verkligen för en liten förändring just nu.
Vad var det senaste du köpte? En sportlunch idag efter lunchen. Åhh vad gott det var! Sjukt längesen jag åt det.
Hur långt är ditt hår? Skulle väl säga att det är ganska långt men ändå inte ”wowlångt” haha.
Vilken är din ögonfärg? Väääldigt svagt blåa. Supertråkig färg, skulle jättegärna vilja att de var klarblåa. Såå snyggt!
Vilken är din bästa egenskap? En bra egenskap som jag har är att jag när jag bestämmer mig för något så ger jag mig fan på att jag ska klara av det. Är ganska envis av mig och har bra självdisciplin.
Har du tandställning? Nej, men jag hade faktiskt det när jag gick på högstadiet. Kommer fortfarande ihåg dagen jag tog bort den och vilken lycka det var.
Har du några piercingar? Nope, I have not, och kommer nog aldrig skaffa heller.
Har du någon tatuering? Nej inte det heller. Men en tatuering är jag däremot riktigt sugen på.
Har du några djur? Nej :( Vill ha en liten vovve dock. Sitter och kollar på hundvalpar på internet hela tiden.
Är du höger eller vänsterhänt? Jag är högerhänt.
Mac eller PC? Mac alla dagar i veckan.
IOS eller Android? IOS. Har aldrig ägt en android telefon och kommer förmodligen aldrig göra det heller.
Katt eller hund? Jag är verkligen en hundmänniska. Helt klart!
Vilken är din favoritsport? Hmm, though one. Är inte jättesportig av mig direkt. Men en sport som jag tycker är ganska rolig är faktiskt tennis.
När var din första riktiga semester? Gjorde en massa semestrar i Sverige när jag var liten med min familj och vänner till oss men om man räknar utlandssemester så måste det varit Rhodos. Kommer dock inte ihåg hur gammal jag var.
Vilken är din favoritfilm? Alltså om jag ska vara helt ärlig så kollar jag aldrig på film. Det enda jag kollar på för tillfället är Keeping up with the Kardashians och Youtube. Men några filmer that never goes out of class är ju Mean girls, She’s the man och Picture This. Älskar chick flicks !
Vilken är ditt favorit tvprogram? One tree hill och Keeping up with the Kardashians.
Vilken är din favoritfärg? Det beror helt och håller på vad. Men jag gillar vitt. Fräscht och ljust ska det va!
Vilken är din favoritlåt? Har svårt att säga en specifik låt. Det varierar hela tiden. Men jag gillar RnB riktigt mycket.
Vilken är din favoritrestaurang? Jag tycker det är mycket roligare att gå till en massa olika restauranger för att testa på lite olika saker. Så vet inte om jag har någon specifik favoritrestaurang. Men jag är helt hooked på asiatisk mat just nu!
Vilken är din favoritbutik? Jag älskar River Island och om vi ska tala om smink så är ju Sephora heaven <3
Vilken är din favoritbok? Ohh, det var längesen jag läste en bok. Men har läst Elsa-triologin av Sofi Fahrman och de var riktigt bra!
Vilken är din favorittidning? Gillar flera, Elle, Chic, Solo är väl dem jag läser mest. Men ibland kan det vara sjukt roligt att läsa skvallertidningar också. Stort nöje hos mig haha.
Vilka är dina favoritskor? Till hösten är det mina mockastövlar med klack på och till sommaren är det ett par superfina vita sommarklackar.
Vilken är din favoritårstid? Sommaren är ju såklart den bästa årstiden men efter en härlig sommar med mycket sol kan jag tycka att det blir lite mysigt när hösten väl kommer och allt blir så mysigt på något sätt.
Vilket är ditt favoritcitat? ”Don’t limit yourself. Many people limit themselves to what they think they can do. You can go as far as your mind lets you. What you believe, remember, you can achieve.”
gettoknowme collage1Vad är ditt nuvarande humör? Jag känner mig motiverad vilket känns så skönt då det ger så härlig och positiv energi.
Vad lyssnar du på just nu? Sitter i skolan just nu så varierar mellan alla människor som går förbi och smattrandet av mina fingrar mot tangentbordet.
Är du singel eller i ett förhållande? Jag är i ett förhållande sedan ca 1 och ett halvt år tillbaka.
Vad äter du för tillfället? Ingenting faktiskt. Men är sjukt sugen. Försöker dock hålla mig borta. Vi får väl se hur det går haha.
Vill du ha barn någongång? Ja det vill jag! Som det ser ut nu vill jag ha 2 barn, en kille och en tjej.
Vill du gifta dig någongång? Ja absolut!
Var vill du bo? Det vet jag inte för tillfället. Vill bo i en större stad och gärna bo utomlands under en period i livet.
Tror du på mirakel? Jag vill tro på det iallafall! Man måste ju våga hoppas.
Tror du på spöken? Nej det gör jag inte. Har ju hört en del stories som andra berättar att de har upplevt en massa skrämmande saker. Men jag tror faktiskt inte på det förrän jag har upplevt något sådant själv.
Vad tycker du om att kyssas på första daten? Känns det rätt så känns det rätt. Då ser jag absolut inget fel med det? Kör på!
Tror du på dig själv? Jag tycker det är sjukt viktigt att tro på sig själv för att komma någonstans här i livet. Utan något som helst självförtroende blir det väldigt svårt att tackla allt som livet tar en igenom. Så jag har lärt mig att gilla mig själv, för hur tråkigt skulle det inte vara att spendera hela livet i en kropp man inte gillar? Du är fantastisk och det är först när du inser det som jag tror att du kan börja leva livet till fullo.
Skulle du vilja hoppa fallskärm? Ja det skulle verkligen vara sjukt häftigt. Adrenalinkick deluxe!
Om du fick välja ett ställe att resa till, var skulle du resa då? Just nu är jag väldigt sugen på Sydafrika för att uppleva den afrikanska miljön med alla häftiga djur, fantastiskt klimat och fina stränder.
Kan du vissla? Helt ärligt, nej haha.
Kan du prata något mer språk? Engelska kan man ju såklart. Läste franska i typ 6 år men det är inte många kunskaper kvar där inte. Skulle dock vara riktigt häftigt att kunna franska så lite synd att jag inte fortsatte med det.

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Get to know me – tag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>