ANTI

rihanna5rihanna collageHar ni lyssnat på Rihannas nya album? Om inte, gör! Riktigt grymt, som allt annat denna brud gör. Hon slutar aldrig att imponera. Mina favoritlåtar från albumet som spelas flitigast just nu är ”Work” och ”Same Ol’ Mistakes”. Så härliga låtar. Dock är ju hela albumet helt fantastiskt!

Har ni några favoriter? 

 

blogstats trackingpixel

19 reaktion på “ANTI

  1. fina ögonbryn du har har ja glömt säga tror ja. gör du dem själv eller på salong?

    nä har inte hört att den ska va jätte bra

    fin start på helgen kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>