GETRAW – bars

bar bar1 bar2 bar3Dessa små bars kommer bli mitt fredagssnacks. De är gjorda på frukt och nötter och är alltså ett superbra alternativ till fredagsmyset om man vill hålla sig lite hälsosam. De är helt veganska och glutenfria vilket är toppen. Har endast testat den med choklad och valnöt än så länge och den var verkligen hur god som helst. Muumma!!

 

blogstats trackingpixel

40 reaktion på “GETRAW – bars

  1. I dem där(inte just dina men allmänt) så gömmer så otroligt mye socker oftast och det bästa är ändå att man orkar göra egna sådana ist =)… oftast tål jag inte de färdiga heller på grund av laktosen! Ha en super TREVLIG VECKA iaf, kramen damen

  2. Vinnaren av månadens blogg är nu uppe på bloggen, kolla in om det var du som vann! 😀
    Om inte så kommer en ny chans redan imorgon! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>