++ Interior details

interior collage1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR // 9. HÄR //

Såhär till våren tycker jag det är superkul att ta tag i inredningsbiten och köpa lite nytt och förnya sig lite när det gäller sitt hem. Det är iofs alltid kul, men just till våren tycker jag det är extra kul med en liten förnyelse. Här ovan har jag klistrat ihop ett litet collage med snygga detaljer som jag gärna skulle se i mitt hem. Är det uppenbart att jag är ett fan av guld..?

 

blogstats trackingpixel

17 reaktion på “++ Interior details

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>