Workouts at home


Jag älskar att träna hemma och själv kunna välja exakt vad man vill träna, hur länge osv. Dessutom sparar man faktiskt en hel del tid. Sätta på superhög, peppande musik och bara köra! För mig fungerar det superbra! Men det gäller att ha ganska bra självdisciplin om det ska fungera så man inte ger upp efter 10 minuter, vilket lätt kan bli fallet när man inte har någon som pushar än. Därför tycker jag det är superbra att träna till sådana här youtubeklipp där man får ett helt planerat träningspass samtidigt som man får någon som visar en alla övningar. Detta tycker jag gör det mycket lättare att utföra hela träningspasset och man får dessutom inspiration till nya övningar.

Ovan har jag listat 5 videos jag brukar köra när jag tränar hemma. Videon längst ner kör jag dock bara när jag är på extremt bra träningshumör och har laddat upp ordentligt, för fy fan vad jobbig den är haha…

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Workouts at home

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>