Sminkförvaring

DSC00765 DSC00772 DSC00774Har äntligen tagit mig ann att införskaffa mig lite bättre förvaring till mitt smink. Speciellt till mina läppstift. Jag älskar läppstift, vilket man nog kan förstå efter att ha sätt mitt sminkbord. Men jag har aldrig tidigare haft något bra ställe att förvara dem på så de har bara fått stå mitt på bordet vilket har gjort att de har tagit upp väldigt mycket plats.
Jag tycker dessa förvaringsboxar är sjukt bra och man får en mycket bättre ordning på sitt smink och det ser mer organiserat ut vilket jag gillar.
Dock har jag långt ifrån plats för alla mina läppstift vilket gör att de fortfarande tar upp ganska mycket plats, men någon gång inom den närmsta framtiden ska jag försöka införskaffa mig en stor förvarings-grej till alla mina läppstift.

Hur förvarar ni erat smink?

 

blogstats trackingpixel

26 reaktion på “Sminkförvaring

  1. så himla snygga och bra förvaringsboxar för sminket! Skulle själv behöva sådana då allt ligger samlat i en smink väska;)

  2. Eyeliner är ju mitt måste men efter den så är läppstift det bästa i sminkväg =D… älskar de fr. Chanels och YSL!!
    Har en smal smink/skönhets-skåp i min walk in closet som jag förvarar mitt lilla smink”samling” *S* Har visat på bloggen men kanske man ska slänga upp inlägget igen?? SNYGGT med din förvaring btw… gött att ha ordning å reda på sitt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>