Tips BUS-produkter

selftanning
Nu när det faktiskt har börjat bli vår på riktigt och man börjar klä sig aningen tunnare så är det ju ganska jobbigt en period när man visar en del hud och samtidigt är blek som ett spöke innan man faktiskt kan börja sola på riktigt. Att sola solarium har aldrig riktigt varit min grej, tycker inte att det ger något snyggt resultat samtidigt som det är en enorm hälsorisk. Istället har jag valt ut några brun-utan-solprodukter som jag tycker är ett mycket bättre alternativ. Jag använder för tillfället Million dollar tan (längst upp till höger) och den är kanonbra. Jag älskar mousse extra mycket då jag tycker de är lätta att arbeta med och av egna erfarenheter har de överlag gett mig ett bättre resultat.
blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tips BUS-produkter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>