Ekologiska BUS-produkter

Jag publicerade ett inlägg för ett tag sedan där jag tipsade om lite brun utan sol produkter. Vissa som jag själv hade testat och tyckt bra om och vissa som jag har hört rekommendationer om.
Fick då en kommentar om jag kunde tipsa om lite BUS-produkter som är ekologiska också. Och självklart kan jag göra det. Dessa ovan har jag faktiskt inte testat personligen men har läst på om dem och samtliga verkar vara riktigt bra produkter och de har fått bra recensioner. Produkten längst ner i mitten har till och med vunnit pris i Beauty Awards 2016, vilket säger en hel del.

Har ni någon favorit BUS-produkt som är ekologisk?

eco bus collage

1. Maria Åkerman – Tan in a bottle // 2. Adonia – Adonia Bronzing glow // 3. Rosenserien – Self tan // 4. Eco tan – invisible tan // 5. The organic pharmacy – Self tan

 

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Ekologiska BUS-produkter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>