Nationella och körlektion

Goddagens! Är hemma nu efter att spenderat några timmar i skolan och skrivit nationella i svenska. Fy satan alltså.. Jag brukar gilla att skriva men inte under sådan tidspress och när jag inte får välja själv vad jag ska skriva om och vilken typ av text. Gillar inte när någon annan ska bestämma vad jag ska göra med andra ord hehe. Men jag skrev iallafall klart min text, lämnade in den och nu är det bara att vänta och se hur det går.

Men nog snackat om skolan.. Visst är vädret underbart idag? Inte ett moln på himlen och solen skiner. Yay! Lagade precis en god sallad här hemma och om en stund ska jag övningsköra med mamma en sväng, sedan fika lite på stan och sedan har jag min första körlektion i eftermiddag. Börjar bli lite nervös.. Så lova att nu håller tummarna för mig 😉

Nu ska jag fixa mig lite, sedan kila iväg! Puss på er!

IMG_7759//Yummi yummi!! Vilken jäkla drömsallad alltså!

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Nationella och körlektion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>