6 anledningar till att gå upp tidigt

early collage1. Du vet om att medan andra sover, så tar du dig framåt i livet. Om du går upp tidigt get det dig möjligheten att göra mer saker under dagen utan denna stress som andra som går upp senare får. Du kan helt enkelt se det som att du får ett litet försprång.

2. Du får tid till att meditera eller yoga på morgonen vilket får dig att lära känna din kropp bättre och du blir garanterat pigg inför dagen.

3. Du får tid att planera in saker. Att planera och skriva upp saker som du ska göra under dagen är en av dem bästa sakerna att göra för att uppnå dem. Självklart kommer du inte kunna göra detta om du inte har tillräckligt med tid på morgonen.

4. Du får tid att träna på morgonen vilket är perfekt om du kanske har fullt upp hela dagen och inte hinner träna på eftermiddagen. Jag menar, en morgonpromenad i morgonsolen är ju helt fantastiskt?

5. Du kan njuta av en god frukost utan att behöva stressa. Som säkert ni alla vet så är frukost viktigt och varför inte gå upp lite tidigare och avnjuta en extra god frukost så du kan prestera lite extra under dagen?

6. Du lever som en framgångsrik människa. De allra flesta framgångsrika människor går upp tidigt för att hinna med och arbeta så hårt de kan under dagen. Ingen blir framgångsrik av att inte göra någonting. Då är det perfekt att gå upp lite extra tidigt för att få så mycket som möjligt gjort.

//wittyfeed.com

 

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “6 anledningar till att gå upp tidigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>