Färga håret ljust?

Hallå  där! Vaknade upp hyfsat tidigt idag och startade dagen med en familjefika. Slappade därefter lite i sängen och kollade ett avsnitt av KUWTK och bara hade det mys. Nu håller jag på att vårstäda lite i mitt rum, vilket verkligen var på tiden. Men ärligt, är det bara jag som tycker det är lite småkul att städa när man väl har kommit igång med det? Innan kan det självklart vara lite segt men när man väl får igång lite härlig musik, börjar städa lite och sedan ser hur fräscht och fint det faktiskt blir så tycker jag det kan vara ganska härligt faktiskt. Älskar att ha det fint och organiserat runt omkring mig. Bara det att jag har lite svårt för att ta tag i det ibland.

Ikväll ska jag hem till Jonna och ha en trevlig kväll på hennes altan med god mat och dryck. Blir kanoners!

Ha en toppenlördag lovelies!

IMG_7717

//Förresten, bokade tid hos frisören häromdagen. Vad tror ni om att färga mitt hår till något liknande som på bilden? Så sugen på att bli lite ljusare nu till sommaren.

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Färga håret ljust?

  1. Hej
    Nu är jag tillbaka efter en liten bloggpaus ( bestämde mig för att inte lägga ned bloggen).
    Hoppas du vill fortsätta att läsa min blogg :)
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>