Söndagsbrunch

brunchen brunchen1 brunchen2 brunchen3 brunchen4 brunchen6 brunchen7 brunchen8brunchen5Här ovan ser ni lite av vad som erbjöds på brunchbuffén. Olika sorters pannkakor, sallader, räkor, müsli, yoghurt, bröd, frukt, smoothie, juice, kaffe, ägg, bacon, osv osv. En massa gott helt enkelt. Brunch är verkligen något som passar en frukostälskare som mig perfekt. 

Stället heter M.O.A:s krog och café och ligger på Torggatan 2 i Tranås om ni som bor i närheten är sugna på att testa deras brunch.

Kram! 

 

 

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Söndagsbrunch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>