Träningsschema v.17

träningsschemaSåhär ser mitt träningsschema preliminärt ut för denna vecka. En vecka full med olika typer av träningsformer. Försöker att variera träningen så mycket som möjligt så jag inte tröttnar för fort. Har redan bockat av första träningspasset för denna veckan vilket var ett löparnas som jag gjorde i morse. Strax ska jag träna lite mage innan jag hoppar in i duschen och avnjuter denna kvällen med lite goda jordgubbar, mums!

 

 

blogstats trackingpixel

11 reaktion på “Träningsschema v.17

  1. härligt att komma igång sådär med träningen och köra nästa alla dagar i veckan! Själv kör jag tabata på måndagar, så kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>