En grå onsdag med humöret uppe

Goddagens! Kom precis hem från en heldag i skolan. Har fått lite gjort på årsredovisningen till företaget samt skrivit en del på en inlämningsuppgift som ska vara klar på fredag men annars har det varit en ganska seg dag med mycket hål, sega lektioner och som grädde på moset så är ju inte vädret det mest tilltalande idag. Men dem dagarna existerar dem också ibland. Är trots det på ganska bra humör idag vilket är sjukt skönt. Ska om någon timme eller två åka iväg till min gammelmormor för att fira hennes 91:a födelsedag vilket ska bli supermysigt. Tycker det är så himla fint o se hur de äldre uppskattar saker och ting på en helt annan sätt.

Sedan åker jag direkt till träningen för att köra lite tabata med Jonna! Brukar tycka att tabata är riktigt kul så vi får hoppas att dagens pass blir lika roligt som vanligt.

Puss på er!

mys collage

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “En grå onsdag med humöret uppe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>