3 tips på hälsosamma mellanmål/snacks

Mugcake med blåbär och kokos.
Receptet hittar ni på min blogg HÄR

mugcake1

Äppelskivor med jordnötssmör, havregryn, valnötter och mörk choklad.
Kärna bara ur äpplet och skär upp det i skivor. Bred på jordnötssmöret. Garnera sedan med de olika ingredienserna och tadaaa!!

nyttiga snacks

Pumpkin Spiced Oatmeal
Perfekt för oss som tycker att vanlig havregrynsgröt inte är någon höjdare. Blanda mjölk, havregryn, pumpapuré, honung, kanel och muskotnöt i en kastrull. Rör om tills allt är blandat ordentligt. Koka på låg värme, rör försiktigt i 5-7 minuter tills det börjar tjockna. Servera varm och toppa med tex olika sorters nötter, frukt, honung, mandelmjölk (eller vilken mjölk du föredrar).

nyttiga mellanmål1

Vilket recept blir ni mest sugna på att testa? :)

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “3 tips på hälsosamma mellanmål/snacks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>