Some random questions about breakfast

breakfast collage.
Vad äter/dricker du till frukost vanligtvis på en vardag?
De dagarna jag har sovmorgon ser mina frukostar olika ut men de dagarna jag börjar tidigt brukar jag äta en macka och en tallrik med flingor.

Vad äter du när du har lite mer tid på morgonen? Den senaste tiden har jag gjort mycket avocadotoasts garnerade med lite olika saker. Jag brukar även koka ägg eller göra äggröra med bacon. Dessutom har jag börjat älska att koka sparris på morgonen. Så gott ju?

Brukar du ändra din frukost? Som jag skrev tidigare så är mina frukostar väldigt varierande de dagarna jag har lite mer tid på morgonen. Då älskar jag att stå i köket och göra stora, goda frukostar!!

Vad åt du denna morgon? Ska bege mig mot ett café snart så slängde bara i mig en smoothie samtidigt som jag sminkade mig. Smoothien var endast gjord på hallon, banan, vatten och proteinpulver.

Vad är det godaste på frukostbordet? Hmm, det var en väldigt svår fråga. Men om vi utgår från att det är en helgfrukost med en massa gott på så skulle jag nog säga pannkakor, äggröra eller en god smoothie. Men ska jag bara äta en snabb frukost så blir det flingor. Älskar flingor <3

Hur föredrar du din frukost? God, nyttig osv? I veckorna vill jag helst att frukosten ska vara så nyttig som möjligt men jag vill självklart att den ska vara god samtidigt. På helgerna äter jag lite mer vad jag känner för. Då ska det vara gott!! Men jag brukar ändå tänka att det ska vara hyfsat hälsosamt. Om jag rostar bröd så äter jag grovt bröd till exempel.

Vad ser du mest fram emot på en frukostbuffé? Pannkakor eller belgiska våfflor.

Vad dricker du helst till frukost? På vardagar dricker jag faktiskt bara vatten. Annars älskar jag att dricka färskpressad apelsinjuice eller kaffe på morgonen.

Favoritbröd? Åh jag gillar många olika typer av bröd men scones, rostat lantbröd och surdeg är nog mina favoriter för tillfället.

Vad har du helst på dina pannkakor? Antingen bär (typ hallon och blåbär) med en massa sirap eller vaniljglass med jordgubbssylt. Åh vad gott!

Vilka ingredienser finns i din favoritsmoothie? Mango, banan, kiwi, spenat, proteinpulver och vatten.

Vad äter du helst på din macka? Skinka, sallad och gurka.

 

 

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Some random questions about breakfast

  1. Kul grej! Jag brukar variera rukosten mellan gröt och smoothie, men alltid minst ett ägg. Kaffe är gott efter frukosten tycker jag, men det blir mest på helgerna. Pannkakor och sådant har jag/vi aldrig till frukost, men äter vi pannkakor så vill jag ha jordgubbssylt och vispad grädde på, åh så gott! :)

    SV: Tack! Ja är faktiskt nöjd med det inlägget skälv också får jag säga. Tycker det förmedlar mycket känsla, starka känslor och det är fint tycker jag :)

    Haha, det kunde jag slå vad om att du gjorde, tog dig ut och sprang alltså 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>