Dags för fredagsträning

Halloj! Alltså hur skönt med fredag? Superskönt om ni frågar mig. Skuttade (host) ur sängen redan vid 6.30 i morse då jag skulle ha risk 1 på körskolan hela förmiddagen. Ni som har körkort vet nog vad jag pratar om. Det gick bra och gick faktiskt fortare än vad jag trodde. När jag kom hem lagade jag en supergod sallad till lunch med skinka, bulgur, grön sparris, ruccola och mozarella. Det blev verkligen svingott. Efter det så har jag varit och handlat lite fredagsgottit och även övningskört en sväng. Alltså, måste bara fråga er en sak? Tycker ni också att det är svinkul att köra bil eller är det bara jag? Haha, det kanske finns ett litet motorintresse hos mig trots allt..

Nu ska jag ta och utföra dagens träningspass. Tanken var ju att jag skulle ta ett löparpass idag, men vädret är väldigt opålitligt då det regnar och är helt grått ena stunden och solsken andra. Så kanske stannar inne och kör något typ av pass här hemma istället. Tror det får bli så faktiskt!

blablafitness collage

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>