Upprörd…

De flesta av er vet säkert vem Therese Lindgren är? Och för er som inte vet så är hon en av de största youtubers i Sverige. Förut när jag skulle käka min lunch skulle jag samtidigt gå in och kolla på hennes senaste vlogg tänkte jag. Vilket jag gjorde. Och alltså, jag blev så himla besviken, irriterad och arg så mänskligheten. Ni som har sett videon vet vad jag snackar om. Basically handlar det om att någon har ringt upp hennes mamma och låtsats vara en polis och berättar att Therese har varit med om en olycka och att hon behöver komma till sjukhuset för att identifiera kroppen. Personen som ringer försöker alltså lura henne att hennes egen dotter är död. Fattar ni hur hemskt för hennes mamma?

Detta gjorde mig så jäkla upprörd. Fattar inte folk vad som är rätt och fel? Har folk tappat det totalt? Vet man inte vad som är respekt längre? Hur lågt har mänskligheten sjunkit? Detta är självklart inget nytt. Hemska saker sker dagligen, överallt. Men alltså ibland så undrar man ju vad f*n som har gått fel alltså… När man börjar hoppa på och förstöra för oskyldiga människor där det troligtvis endast handlar om ren avundsjuka och bitterhet då har man fan gått över gränsen tusen gånger om. Bete er!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>