UPDATE

Energin är inte på topp ikväll. Är väldigt trött och seg. Vet inte om det beror på att jag körde ett sjuhelsikes träningspass förut som tog död på mig eller att det var valborgsmässoafton igår. Hur som helst så har kvällen bestått till en stor del av matteplugg eftersom jag har mitt sista matteprov denna vecka. Har inte den bästa motivationen till skolan längre men vore ju så surt att sänka sig pga ge upp i slutet så det är bara att kämpa på. Men nu har jag iallafall belönat mig själv med lite egengjorda raw chokladbollar. Äter även lite färsk ananas till detta. Älskar ananas. Så himla gott.

I morgon väntar ännu en ny vecka. Kortvecka dessutom. Har ni något kul som ni ser fram emot denna vecka? 
dd

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>