Monday morning

Godmorgon friends!  Eller okej, det kanske är lite sent för godmorgon men aja. Har faktiskt haft fullt upp hela morgonen och hunnit med både plugg och träning vilket känns bra. Tycker det är så skönt att få det gjort innan skolan så jag slipper stressa ikväll. Slutar sent idag så kommer inte ha så jättemycket tid för det då. Nu har jag precis sminkat klart mig och sitter nu och käkar lunch samtidigt som jag bloggar lite. Kan ni gissa vad det blev till lunch? Min goda sallad såklart som jag i princip alltid gör när jag äter lunch hemma.. Kanske lite tråkigt men tycker det är så gott, och nyttigt dessutom. Perfect combo!

Om ungefär en halvtimme ska jag börja bege mig mot skolan för att ta mig igenom dagens två lektioner. Ha en bra måndag godingar! Puss.

monday collage

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>