Plugg på espresso house

Hej på er! Sitter på espresso house och käkar en supergod morotsmuffins samtidigt som jag läser lite bloggar och bara har det allmänt mys. Men tanken är egentligen att jag ska plugga när jag sitter här, men riktigt så långt har jag inte kommit tyvärr..
Men alldeles strax måste jag faktiskt ta tag i det för i morgon väntas det matteprov och det är ju inte så kul att komma dit och inte kunna ett shit at all.. Så det är bara att ta tag i det!

Ska sitta här i ungefär en timme till innan jag ska bege mig mot körskolan och ha körlektion. Om jag förstod det hela rätt ska jag alltså backparkera idag? God, help me!! Vi får helt enkelt hålla våra tummar för att jag inte kör sönder någons bil. Det vore ju lite tråkigt…

aa

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>